ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 29 oktober 2010

BRAM SCHOT TREEDT AF ALS BESTUURDER VAN ICT AUTOMATISERING N.V.

De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering N.V. ("ICT") maakt bekend dat Bram Schot, CEO van ICT, per heden aftreedt als statutair bestuurder van de vennootschap en per 1 januari 2011 uit dienst zal treden van de vennootschap. Dit is de uitkomst van onderling overleg tussen de heer Schot en de Raad van Commissarissen naar aanleiding van een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

De heer Schot ontvangt bij zijn vertrek de contractueel vastgelegde vergoeding van twee jaarsalarissen, inclusief emolumenten. Vanaf heden zal het bestuur van de vennootschap worden waargenomen door Carlo D'Agnolo (57) die daartoe conform de statuten door de Raad van Commissarissen is aangewezen. De heer D'Agnolo is nu voorzitter van de Raad van Commissarissen en zal tijdelijk deze functie conform de Nederlandse Corporate Governance Code neerleggen. Ben Kostwinder (46), lid van de Raad van Commissarissen, zal als waarnemend voorzitter van de Raad van Commissarissen gaan optreden.

Bram Schot trad in 1991 in dienst van ICT Automatisering en maakt sinds 1997 deel uit van de Raad van Bestuur. De Raad van Commissarissen dankt de heer Schot voor zijn jarenlange bijdrage aan de ontwikkeling van ICT Automatisering en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van de ICT Groep zijn onderverdeeld in de divisies Nederland en Duitsland. In Nederland, waar de Groep actief is onder de naam HUMIQ B.V., is zij één van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. Tevens richt HUMIQ zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. Daarnaast biedt de Groep, via een participatie in Improve, diensten aan met toegevoegde waarde op het gebied van testen. In Duitsland, waar de Groep actief is onder de naam ICT Software Engineering GmbH, richt zij zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. Projecten worden in huis, bij het eigen Development Center in Polen en op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd.

Voor nadere informatie:



ICT Automatisering NV