Hörchner & Hammersma nieuwe Channel Partner Siemens PLM Software

's-Hertogenbosch, 29 oktober 2010 - Siemens PLM Software heeft een overeenkomst getekend met een nieuwe Channel Partner: Hörchner & Hammersma. Vanaf eind november wordt Hörchner & Hammersma 'Certified Solid Edge Partner'. Met deze overeenkomst zet het van origine werktuigbouwkundig ingenieurs- en detacheringbureau zijn eerste stap op de resellermarkt.
* Hörchner & Hammersma gaat de 3D CAD-software Solid Edge van Siemens PLM Software verkopen. Het in Pijnacker gevestigde bedrijf heeft een uitgebreid netwerk en veel ervaring met het gebruik van Solid Edge en is daarom een logische partner voor Siemens PLM Software.
* De samenwerking met Hörchner & Hammersma is onderdeel van de doelstelling van Siemens PLM Sofware om haar omzetgroei te verhogen, de naamsbekendheid te vergroten en een gedegen groei in haar sales organisatie in de Benelux te realiseren.
* De eerste twee jaar van de samenwerking ligt de focus op de verkoop van Solid Edge, daarna wordt de behoefte herzien en zal er gekeken worden naar mogelijkheden om het gehele productportfolio van Siemens PLM Software te voeren.

Quotes

Edwin Severijn, Managing Director Benelux & MEA, Siemens Industry Software: "We zijn heel blij dat we Hörchner & Hammersma aan ons resellerbestand kunnen toevoegen. Doordat ze al veel ervaring hebben met onze software, zijn we ervan overtuigd dat ze hun kennis over, en de toegevoegde waarde van Solid Edge goed kunnen overbrengen op bestaande en nieuwe klanten."