Historisch Museum op cruiseschip


Beslissing van kabinet biedt ruimte voor vernieuwend plan

DEN HAAG, 20101029 -- De Politieke Vereniging Directe Democraten ( FAMILIA ) is tevreden over de beslissing van het kabinet met betrekking tot het HISTORISCH MUSEUM. Door die beslissing kan het plan voor een varend historisch museum verder worden uitgewerkt. Cruiseschepen zijn bij uitstek geschikt om met gebruik van de nieuwste mogelijkheden van interactieve media een beeld te geven van de geschiedenis van Nederland en onderwerpen die voor een breed publiek interessant zijn.

Door LUCIUS CAMPUS wordt in nauwe samenwerking met partijen op het gebied van cruisetochten een programma ontwikkeld en in de komende periode gepresenteerd. De tochten gaan langs Europese steden en laten hun geschiedenis zien en tevens is de toekomst van de wereld en de rol die Nederland speelt in het vizier. Nederland is een waterland met heel veel kennis en ervaring die aan de wereld wordt aangereikt om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen van deze tijd. In 2012 zal Nederland tijdens het WATER FESTIVAL 2012 deze kennis en kunde volop presenteren. Zie www.ddd2012.nl .

LUCIUS CAMPUS wil de geschiedenis van Nederland koppelen aan de toekomst van Nederland. Voor alle werkgevers die hun medewerk(st)ers met een vernieuwende secundaire voorwaarde willen verrassen zoals een cruisetocht over de geschiedenis van Nederland met een blik op de verhoudingen van ons land met de rest van de wereld zijn er nu volop nieuwe kansen.

De middelen die bestemd waren voor een HISTORISCH MUSEUM op een vaste plek met vooral fysieke presentaties, kunnen nu worden aangewend voor het werken aan een goed alternatief.

Zie voor nadere informatie www.lucius-campus.eu .





Ingezonden persbericht