Ingezonden persbericht


Persbericht 3, 27 oktober 2010

()

Mecc Jazz Maastricht in de startblokken

Nog enkele dagen en dan zal Mecc Jazz Maastricht plaatsvinden. Op 29 en 30 oktober staat Maastricht geheel in het teken van de jazz. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en verlopen gestaag.

Met veel enthousiasme is Mecc Jazz Maastricht de afgelopen weken ontvangen door de inwoners van Maastricht en omgeving. Directeur Ruud Wijkniet: 'Het enthousiasme is groot en dat doet ons deugd. De afgelopen weken waren hectisch en dynamisch, maar het harde werken werpt zijn vruchten af. Inmiddels zijn er ongeveer 3250 tickets per dag verkocht. De kaartverkoop loopt de laatste week altijd hard, dus we hopen op de gewenste 4000 bezoekers per dag. Qua programma hebben we precies gekregen wat we wilden en dat heeft positief effect op de kaartverkoop. Het programma kent ook nog geen afmeldingen! Nu is het afwachten wat de bezoekers van het festival vinden, wij kijken in ieder geval enorm uit naar komend weekend!'

Tickets zijn nog beschikbaar via de bekende voorverkooppunten van Ticket Service Nederland. Tevens is het mogelijk om tickets te kopen aan de deur van het festival.


- Einde bericht-

Over Mecc Jazz Maastricht
Het is alweer enige tijd geleden, maar in de jaren '90 kende Maastricht een zeer populair jazzfestival, Jazz Mecca. Helaas had dit festival door gebrek aan sponsoren geen toekomst, maar aan liefhebbers ontbrak het niet! Een hernieuwde poging tot het neerzetten van een verfrissend jazzfestival zal op 29 & 30 oktober worden ondernomen. In dat weekend zal de eerste editie van Mecc Jazz Maastricht (MJM) plaatsvinden. Hét nieuwe jazzfestival van Limburg waar kwaliteit en genieten voorop staan, vergezeld door een breed scala aan nationale en internationale artiesten. Uiteraard beantwoordend aan stijl en imago van Limburg, want naast kwalitatief hoogstaande jazz (en aanverwante muziekstijlen) zal er ook op culinair gebied ruimschoots aandacht worden besteed aan onze bezoekers. Op Mecc Jazz Maastricht is een Bourgondische avond gegarandeerd!

Mecc Jazz Maastricht is een initiatief van: MECC Maastricht, Clockround Events, Jazz Maastricht en Maison van den Boer.

Kaartverkoop
Bel Ticket Service: 0900 300 1250 (45 cpm) of koop uw kaartjes bij de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de GWK-Travelex stationskantoren, de grotere VVV kantoren of via de website www.ticketservice.nl.

Tickets zijn ook aan de deur verkrijgbaar.
De kosten voor een ticket zijn ¤42,50 (dagkaarten) en ¤72,50 (passepartouts). Ticketprijs is exclusief servicekosten

LET OP! Ticket Service is het officiële verkooppunt van The Hague Jazz. Wij adviseren u geen gebruik te maken van overige websites/handelaren die tickets aanbieden.

Mecc Jazz Maastricht online:

* Officiële website: www.meccjazzmaastricht.com
* Twitter: twitter.com/MECCJAZZ
* Facebook: facebook.com/meccjazz
* Hyves: meccjazzmaastricht.hyves.nl

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,