Ingezonden persbericht


Hilversum, 27 oktober 2010

Z@PPELIN IS 10 JAAR EN VIERT GROOT FEEST IN SESAMSTRAAT!

Vanmiddag is in de bekendste straat van Nederland: Sesamstraat, het 10-jarige verjaardagfeestje van Z@ppelin gevierd. De bewoners Pino, Ieniemienie, Tommy, meneer Aart en vele andere bewoners vierden samen met de kijkertjes van Z@ppelin het partijtje van de kinderzender van de Publieke Omroep mee. De uitzending is op vrijdag 29 oktober om 17.25 uur te zien bij Z@ppelin op Nederland 1.

Kinderen maakten kans aanwezig te zijn bij het feestje van Z@ppelin door mee te doen met de kleurplatenactie: Z@ppelin 10 jaar! De winnaars mochten aanwezig zijn bij de opnames van Sesamstraat en al knutselend terug te zien in de uitzending. De hele herfstvakantie door is er een spetterende feestprogrammering met als hoogtepunt het verjaardagspartijtje van Z@ppelin in Sesamstraat.

Tien jaar geleden werden alle kinderprogramma's van de Publieke Omroep geplaatst op Nederland 3 en kregen ze hun eigen kinderzender: Z@ppelin. Sindsdien zendt Z@ppelin dagelijkse kinderprogramma's uit van 6.30 uur tot 15.00 uur en 's ochtends in de weekenden.

Klik hier voor beeldmateriaal

Klik hier voor beeldmateriaal