Duiken als James Bond met onderwaterscooter BladeFish Seajet


Houd je van snorkelen, duiken of gewoon van zwemmen? Verspil dan geen energie en zuurstof aan het eindeloos bewegen van je flippers; duik als James Bond met de nieuwste onderwaterscooter: de BladeFish Seajet

ROTTERDAM, 20101029 -- De BladeFish-Shop introduceert een volledige range nieuwe onderwaterscooters. Er zijn 5 verschillende BladeFishes voor duikers en er is een PoolJet voor in het zwembad. Afhankelijk van het model kan de BladeFish je brengen tot 40 meter diepte met een snelheid van 5,3 km/u. De Li-Ion batterijen maken een licht design en een continue gebruik tot 2 uur mogelijk. De BladeFish is zeer handig tijdens het duiken of snorkelen om zoveel mogelijk te zien en tegelijkertijd zo spaarzaam mogelijk met uw zuurstof om te gaan. De BladeFish is tevens een praktisch hulpmiddel om ouderen of gehandicapten te helpen zwemmen.

Na jaren ontwikkeling is de Bladefish Seascooter eindelijk ook in Nederland en België verkrijgbaar. De BladeFish genereert veel meer kracht dan de vorige generaties van onderwaterscooters. In tegenstelling tot de andere apparaten kunnen deze BladeFish modellen worden opgeladen in een oogwenk terwijl u toch verzekerd bent van een lange gebruiksduur. Alle modellen hebben een batterij status indicator, de luxere modellen hebben meerdere snelheden. De BladeFish is zo ontworpen dat de duiker in een natuurlijke positie door het water wordt getrokken, zonder zelf enige inspanning te moeten leveren. Omdat de BladeFish klein en licht is kan deze zelfs makkelijk worden meegenomen als handbagage.

De BladeFish is de ultieme onderwater scooter voor duikers en snorkelaars, maar kan ook waterliefhebbers met een beperking helpen om in het water veel onafhankelijkher te zijn!

Waar te koop?
De PoolJet is verkrijgbaar vanaf ¤ 99 inclusief BTW en verzendkosten, de BladeFish Seajets zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 349 inclusief BTW, verzendkosten en draagtas. Ze zijn verkrijgbaar via de website of showroom van de BladeFish-Shop (www.bladefish-shop.nl / www.bladefish-shop.be) en via de dealers van de BladeFish-Shop. Wie online bestelt heeft zijn bestelling de volgende dag in huis.

Over BladeFish-Shop
De BladeFish-Shop is de distributeur van de BladeFish in de BeNeLux, en is gevestigd in Rotterdam. De BladeFish-Shop is een onderdeel van VentureHills B.V. uit Rotterdam. Voor meer informatie over VentureHills verwijzen wij u naar www.venturehills.com.

BladeFish-Shop



Noot voor redacties: