HeidemanBoot Advocaten opgericht


Advocatuur met een innovatieve propositie

AMSTERDAM, 20101029 -- In 2010 is het nieuwe advocatenkantoor HeidemanBoot opgericht. Een full service kantoor met de slogan: Advocatuur made simple. Geen opsmuk, geen stagiaires, geen woud van secretaresses die de advocaat afschermen en oplossings- en bemiddelingsgericht. Met een heldere propositie in de vorm van abonnementen.

Keuze uit drie simpele abonnementen, dat is wat je krijgt als je klant wordt bij heidemanboot. Niets meer en niets minder. heidemanboot is het nieuwe kantoor van de advocaten Frank Heideman ( o.a. De Brauw Blackstone Westbroek ) en Evert-Jan Boot ( o.a. Van Diepen van der Kroef Advocaten ). Om hun ideeën over toegankelijke advocatuurlijke dienstverlening kracht bij te zetten hebben zij hun aanbod vormgegeven in drie abonnementen: somsheidemanboot, geregeldheidemanboot en vaakheidemanboot.

Hoezo abonnementen? Boot: 'Advocatuurlijke dienstverlening kent van oudsher een hoge drempel: de kosten. Wij geloven juist dat een advocaat toegankelijk moet zijn. Hoe eerder hij op de hoogte is van een potentiëel risico in welke vorm dan ook, hoe beter. Het accent in advocatuurlijke dienstverlening verschuift van oplossen naar voorkomen. De advocaat als vormgever, in een vroeg stadium betrokken bij de ideeën van de onderneming. Preventive law wordt dat genoemd. Dat kan alleen als je alle drempels wegneemt.' Heideman vult aan: 'De wereld is de afgelopen twintig, dertig jaar totaal veranderd, maar op de meeste advocatenkantoren merk je daar niks van. Onze abonnementen zijn een manier om te laten zien hoe we denken over vernieuwing in plaats van er over te praten. Het wordt tijd dat de advocatuur in beweging komt. Helder advies en duidelijkheid over de kosten, dat is heidemanboot.'

heidemanboot is thuis in contractenrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, arbeidsrecht, intellectuele eigendom, ICT-recht, reclamerecht en portretrecht.

- somsheidemanboot - geregeldheidemanboot - vaakheidemanboot

heidemanboot | Advocatuur made simple.

Voor informatie en hi-res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: heidemanboot advocaten, Iris Kolman, telefoon: 020 - 820 3095, fax: 020 - 820 3096, e-mail: kolman@heidemanboot.nl

Website: www.heidemanboot.nl





Ingezonden persbericht