Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Poppodium Bazart

7 oktober, 2010

Den Haag

BAZART presenteert: Guitar Hero Competitie

Heb jij er genoeg van om alleen of steeds tegen dezelfde vrienden Guitar Hero te spelen? Ben jij het zat dat je van iedereen steeds maar wint? Voel jij je goed genoeg om je te meten met andere "groten" uit de game wereld? Kom dan op vrijdag 29 oktober naar Bazart in Den Haag voor een avond vol game entertainment!

Vrijdagavond 29 oktober 2010 opent Bazart haar deuren voor de Guitar Hero competitie. De entree is gratis en het inschrijven en meespelen kost slechts E2,-. Alle wedstrijden worden op medium difficulty gespeeld. Dit om het eerlijk te houden voor iedereen. Ben je easy gewend? Ga dan snel oefenen! De finales kunnen in overleg op een hoger niveau gespeeld worden. Buiten de competitie zelf is er genoeg ander vermaak!

Lijkt het jou ook te gek om op een echt podium Guitar Hero te spelen? Schrijf je dan nu in! De eerste 8 die zich aanmelden doen gegarandeerd mee en krijgen een gratis drankje! Inschrijven kan alleen per e-mail, via guitarhero@bazart.nl. Let op : Inschrijven kan tot en met maandag 25 oktober! Als je je inschrijft wordt er van je verwacht dat je ook echt komt! Uiteraard doe je het niet voor niets! Buiten de eeuwige roem die je vergaart als je wint kan je ook nog eens toffe prijzen winnen!

De indeling van de avond is als volgt:
19:00 deuren open
20:00 deadline aanmelding deelnemers*
20:30 start competitie

* Alle deelnemers die zich van tevoren via e-mail hebben ingeschreven moeten uiterlijk 20:00 binnen zijn!

Heb je niets met Guitar Hero of ben je zo beroerd slecht dat je het niet aandurft om mee te spelen? Kom dan gewoon gezellig kijken, een biertje drinken en de spelers aanmoedigen!!

Let's Rock!