Ingezonden persbericht


Geachte Redactie,

Kunstschilder Fincent (Vincent van de Feer uit Haarlem) komt op het Kunst en Living-evenement dat in Ahoy wordt gehouden met een schilderij dat behoort tot de reeks 'Amoureuze pose'. Deze reeks bestaat uit schilderijen die in opdracht worden gemaakt door Fincent en waarop de levenspartner (de opdrachtgever) in een amoureuze pose staat afgebeeld.

Fincent zegt over Amoureuze pose: "Steeds meer mensen weten niet meer wat ze hun partner nog kado kunnen geven. Met een schilderij waarop de levenspartner in een intiem-chique en amoureuze pose staat afgebeeld, schenken ze een zeer origineel en mooi kado!" Volgens de kunstschilder zal het schilderij vooral een plaats kunnen krijgen in slaapkamer of privé-kantoor.

De Amoureuze pose-schilderijen van Fincent zijn, evenals zijn andere werken, fotorealistisch van stijl en worden qua werkwijze gekenmerkt door een combinatie van traditionele schildertechniek en de aansprekende handvaardigheden van een illustrator. Kunst en Living in Ahoy vindt plaats van 29 tot en met 31 oktober; Fincent zal aanwezig zijn op stand 173.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht