Politie Zeeland


---

1914-2010 Auto in de sloot, Goes
Omstreeks 03.00 uur was een melding binnengekomen van een brandende auto op de A58. Agenten gingen naar de opgegeven locatie maar zagen daar geen brandende auto. Samen met de brandweer werd gezocht langs de A58 en uiteindelijk werd in de sloot een auto aangetroffen met daarin twee Vlissingers van 20- en 21 jaar.
Zij zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hadden beiden geen letsel opgelopen. De bestuurder, een 20-jarige Vlissinger, wilde tijdens het rijden een cd oprapen die op de grond was gevallen. Daardoor raakte hij de vangrail en ging de auto tollen waarna die in de sloot belandde. De auto had inderdaad kort gebrand maar ze hadden het vuurtje zelf gedoofd.

1915-2010 Woninginbraak in Sint Jansteen
Tijdens afwezigheid van de bewoner is donderdag tussen 07.00 en 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Pastoor Schetsstraat.
Nadat een ruit was vernield, werd de woning doorzocht. Uit het pand werden o.a. sieraden weggenomen. Het totale schadebedrag is niet bekend.

1916-2010 Politie vindt groot aantal gestolen fietsen terug, Middelburg
De laatste paar maanden werden veel fietsen gestolen in de binnenstad van Middelburg. Naar aanleiding hiervan is de politie begonnen met een onderzoek. Dit resulteerde in het terugvinden van 45 fietsen in Middelburg. Er zijn geen aanhoudingen verricht.
Van 10 fietsen heeft de politie de rechtmatige eigenaren kunnen achterhalen omdat deze aangifte hadden gedaan van vermissing/diefstal van hun rijwiel. Van de resterende 35 fietsen was geen aangifte gedaan. Deze fietsen staan op het politiebureau te wachten op hun eigenaar. Daarom organiseert de politie in Middelburg een kijkochtend op het politiebureau Achter de Houttuinen. U bent van harte welkom op zaterdag 6 november a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. Vergeet u niet een bewijs, zoals een aankoopnota of fietssleutel, mee te nemen van uw vermiste fiets.

Uit bovenstaand bericht blijkt maar weer eens dat het belangrijk is om altijd aangifte te doen. Hoe meer aangiftes er binnenkomen, hoe duidelijker het wordt welke problemen er spelen. U kunt ook aangifte doen via onze internetsite www.politie.nl/Zeeland.