Belgische delegatie naar Wereldkampioenschappen Fitness en Hiphop

29/10/2010 12:44

ALASKA

GENT - Van 20 tot en met 23 oktober vinden in Eindhoven de FISAF Wereldkampioenschappen Sports Aerobics, Fitness Teams & Hiphop voor cadetten, junioren en senioren plaats. Een ruime delegatie, waaronder enkele medaillefavorieten, zal er ons land vertegenwoordigen.

De FitnessOrganisatie, de erkende Vlaamse sportfederatie die o.a. Sports Aerobics, Fitness Teams & Hiphop als fitnessdisciplines heeft, vaardigt atleten en teams af van clubs uit Edegem, Kontich, Maasmechelen, Machelen, Mol, Sint-Genesius-Rode en Sint-Niklaas af voor dit WK. Zij zullen ons land vertegenwoordigen in de categorieën solo heren junioren, solo dames cadetten, junioren en senioren, teams junioren en senioren, mixed pairs junioren, aerobic teams cadetten en junioren, en hiphop teams cadetten, junioren en senioren.

Een aantal onder hen zullen zich ongetwijfeld terug mengen in de strijd om de ereplaatsen. De laatste jaren behaalden de Belgische atleten en teams namelijk in diverse disciplines titels en podiumplaatsen.

Het wereldkampioenschap verloopt onder het toeziend oog van onder andere de Belgische juryleden Tine Ceusters en Marianne Belpaire, al jaren vaste waardes in de jurypanels van internationale kampioenschappen.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel