Volendam Music BV

"Frans Molenaar en Jan Smit best geklede mannen van Nederland"

Amsterdam, 29 oktober 2010 - Frans Molenaar en Jan Smit zijn vanaf zondag 31 oktober samen te zien in de nieuwe tv-commercial voor C&A. Onder het motto 'Business, not as usual' laten zij zien hoe alle mannen van Nederland op verschillende manieren goed gekleed kunnen gaan. De couturier en zanger hebben beiden hun eigen exclusieve kledingcollecties bij de moderetailer. Frans Molenaar onderscheidt zich met zijn chique collectie door de verfijnde stoffen en prachtige afwerking. Jan Smit laat met zijn moderne collectie zien dat pakken en jasjes ook stoer en hip gedragen kunnen worden.

Dit is niet de eerste keer dat Frans en Jan schitteren in een tv-commercial van C&A. Vorig jaar november waren zij ook samen te zien in een 'pakkencampagne'. En met succes. C&A vroeg Frans en Jan dit jaar voor de gelegenheid opnieuw bij elkaar te komen voor het opnemen van een commercial.

Jan Smit en C&A

Jan Smit en C&A werken al vanaf september 2006 samen. Jan heeft bij C&A een exclusieve herencollectie onder de merknaam J-Style. Daarnaast heeft de zanger ook een speciale selectie gemaakt uit de C&A collectie die in alle winkels wordt aangeboden als Jan's keuze.

Frans Molenaar at C&A

Nederlands bekendste couturier heeft sinds oktober 2009 een samenwerking met C&A. Frans Molenaar brengt meerdere keren per jaar een exclusieve dames- en herencollectie voor C&A: 'Frans Molenaar at C&A'. De collectie hangt in 27 geselecteerde C&A-filialen en is ook te vinden in de C&A-shop op wehkamp.nl.