Gemeente Rheden

Start verkoop Grinthuizen

Op zaterdag 30 oktober organiseert MVO Projecten een informatiebijeenkomst bij de bouwlocatie voor de start verkoop van type A woningen in het nieuwbouwproject Grinthuizen. Dit project ligt tussen de Groenestraat en Dr. Langemeijerweg in Rheden.

Type A bestaat uit 8 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De uitstraling van de woningen is eigentijds en modern met een knipoog naar het verleden. De architectuur sluit aan bij de andere woningen in het nieuwbouwproject maar ook bij de bestaande woningen langs de Dr. Langemeijerweg. De woningen hebben een fraaie kapvorm, sfeervolle erkers, Franse balkons en verschillende tinten bakstenen en houten geveldelen.

Van harte welkom

Iedereen die interesse heeft, is van 10:00 tot 13:00 uur van harte welkom bij het infopunt bij de bouwlocatie. De ingang zit aan de Groenestraat tegenover Koningsland. Bij het infopunt staat uiteraard een koffie, thee en warme chocolademelk klaar. Op de speciale projectwebsite www.grinthuizen.nl kunt u meer informatie vinden over nieuwbouwproject Grinthuizen. Ook kunt u het nieuwbouwproject volgen via twitter.com/grinthuizen.

Artist impression Grinthuizen
Een idee hoe de woningen er uit komen te zien.