Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

HipHop Kids kinderdanswedstrijd

Schrijf je in en laat je talenten zien

Wie is de beste danser, danseres of dansgroep van IJsselmonde tussen de 6 en 12 jaar oud? Doe mee met HipHop Kids, een kinderdanswedstrijd van IJsselmonde. Laat je talenten zien. Deelname is gratis, er zijn leuke prijzen te winnen. Overtuig de jury en laat zien wat je kan!

Er zijn twee voorrondes: op zaterdag 30 oktboer en 6 november. De finale is op 13 november.

Locatie: LMC Veenoord, Veenoord 15.
Tijdstip: 12:00 - 15:00 uur
Entree: 2,50 (deelnemers betalen geen entree!)

Schrijf je nu in
Vraag je ouders/verzorgers of ze jou of jouw groep in willen schrijven. Stuur een mail naar info@martokaryo.com met je voornaam, achternaam, telefoonnummer en laat weten aan welke voorronde je mee wilt doen (30 oktober of 6 november). Je mag je ook aanmelden voor beide voorrondes. Wil je met een groep meedoen, vermeld dan alle voor- en achternamen en de contactgegevens van de aanspreekpersoon (begeleider). De organisatie neemt contact op met de deelnemers en stuurt ze een uitnodiging voor deelname.

Wat je nog moet weten
Deelnemers dansen op eigen muziek aangeleverd op cd of op muziek van de DJ. Deelnemers (solo en groep) mogen 1 begeleider of introducé meenemen. Deze betaalt geen entree.

Per voorronde zijn er 2 surpriseacts.

Een jury bepaalt tijdens de voorrondes wie er doorgaan naar de finale op 13 november. Tijdens de finale zijn er uiteindelijk 3 winnaars:
- winnaar of winnares in de leeftijdscategorie 6 9 jaar;
- winnaar of winnares in de leeftijdscategorie 10 12 jaar;
- winnende dansgroep.

De winnaars ontvangen een mooie trofee en worden gekroond tot beste dansers van IJsselmonde.

Hip Hop Kids is mede mogelijk gemaakt door de deelgemeente IJsselmonde. Reden hiervoor is dat het deelgemeentebestuur jeugd wil stimuleren en in staat stellen om zoveel mogelijk gebruik te maken van hun talenten. En een project als Hip Hop Kids is hier een prima middel voor.