Gemeente Lansingerland

Nieuwbouw Woonbeurs
Nieuwbouw Woonbeurs 30 oktober 2010

Aanstaande zaterdag 30 oktober vindt de Nieuwbouw Woonbeurs plaats in het Informatiecentrum van het gemeentehuis Berkel en Rodenrijs.

Wonen in Lansingerland: Buitenleven in de Randstad Wonen in het beste van twee werelden. Dat is wonen in Lansingerland: een groene ruimtelijke omgeving op een steenworp afstand van bruisend Rotterdam. Een gevarieerd woningaanbod met alle voorzieningen binnen handbereik.

Nieuwsgierig? Kom dan op zaterdag 30 oktober naar de Nieuwbouw Woonbeurs in Berkel en Rodenrijs.

Op de Nieuwbouw Woonbeurs vindt u alle informatie over wonen, werken en leven in de gemeente Lansingerland. Bijvoorbeeld over de drie kernen (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek), de voorzieningen en de omgeving. De ontwikkelaars en makelaars presenteren het aanbod nieuwbouwwoningen en er gaan ook nieuwe woningen in de verkoop. Ook kunt u op de beurs terecht voor vrije kavels en mogelijkheden om uw droomhuis te bouwen.

Hebt u kinderen? Neem ze gerust mee; op de beurs zijn meerdere kinderactiviteiten zodat ze zich goed kunnen vermaken.

Ook voor u zit er iets bij
Voor ieder wat wils. Dat is zeker van toepassing op wonen in Lansingerland. Ten eerste zijn er de verschillende kernen en wijken die ieder hun eigen sfeer, uitstraling en voorzieningen hebben.

Ten tweede is er het zeer gevarieerde (nieuwbouw)woningaanbod. Vrijstaand, twee-onder-een-kap, vrije kavels, eengezinswoningen, appartementen, van alle gemakken voorzien, eenvoudig, modern, klassiek, kindvriendelijk, betaalbaar, aan de rand van de wijk of juist middenin de kern. De keuze is aan u. Maar welke keuze u ook maakt: Lansingerland is een goede plek om te wonen.

Groen, rustig, veilig
Kwaliteit staat centraal in Lansingerland: kwaliteit van leven, van de woningen en van de woonomgeving. Lansingerland is een rustpunt in de drukte van de Randstad. Middenin een groene ruimtelijke omgeving, maar wel goed bereikbaar en met alle gemakken van de grote stad om de hoek.

Een centrale ligging, recreatiegebieden op korte afstand. Ideaal voor jonge gezinnen die graag in de stad komen, maar die hun kinderen willen laten opgroeien in een relatief rustige, veilige en sociale omgeving. En eigenlijk voor iedereen die niet zonder de dynamiek van de Randstad kan, maar toch graag ruim, landelijk en intiem woont. Kortom, buitenleven in de Randstad.

Kom ook naar de Nieuwbouw Woonbeurs!
Waar: Informatiecentrum Lansingerland, Raadhuislaan 1 inÂ
Berkel en Rodenrijs
Wanneer: zaterdag 30 oktober van 10.00 - 15.00 uur

Â