Gemeente Abcoude


Zaterdag 30 oktober: Activiteitenmiddag kinderen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)- Abcoude opent haar deuren. Ouders kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien terecht bij het CJG-loket aan de Kerkgaarde in Abcoude. En dat wordt gevierd op zaterdag 30 oktober met een activiteitenmiddag voor kinderen in Plaza Abencenwalde in Abcoude vanaf 14.00 uur.

Doel van het Centrum CJG is ouders te informeren op het gebied van opvoeden vanaf de geboorte van een kind tot aan jong volwassenheid. Het Centrum voor Jeugd en Gezin had al een digitaal loket en een website, nu is er dus ook een fysiek en telefonisch loket waar ouders informatie kunnen krijgen over zwangerschap, gezonde voeding en verzorging, maar ook over onderwijs en geldzaken. Bovendien kunnen ouders bij het CJG terecht voor verschillende (opvoed)cursussen in Abcoude en omgeving en kunnen zij vragen stellen aan deskundige zorg-professionals.

Meer informatie over het CJG-loket Het CJG Abcoude is telefonisch bereikbaar via 0294 - 286616. Meer informatie is te vinden op de website: www.cjgabcoude.nl. Het CJG-loket is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot en met 12.30 uur. Adres: Kerkgaarde 5, Abcoude info@cjgabcoude.nl
---

28 oktober 2010