Ingezonden persbericht


Persbericht:

Halloween midgetgolf Op Noord!

Griezelig in het donker met alleen maar een zaklamp, een bal en een stick een heel midgetgolf parcours afleggen. Durf jij dit aan? Kom dan zaterdag 30 oktober naar Op Noord, actief ontmoeten voor een heus Halloween midgetgolf avontuur!

Op Noord organiseert in samenwerking met studenten van ROC Eindhoven voor het tweede jaar een midgetgolf avond, met als thema Halloween. Dat betekent niet alleen een volledig in thema aangepast park, maar ook spoken en griezelige figuren die plotseling vanuit het niets opduiken. De volledig vernieuwde golfbaan zal slechts met behulp van zelf meegebrachte zaklampen, oliefakkels, kaarsen en vuur worden verlicht. Wat het golfspel extra spannend zal maken, voor alle leeftijden. Tevens is er een kampvuur waar je je aan kunt warmen en marshmallows kunt eten. Als je het leuk vind kun je geschminkt worden zoals de griezel figuren die door het park rondzwerven.

Laat onze griezels schrikken en kom zelf verkleed! Onder de leukst verklede bezoekers verloten we diverse prijsjes.

Tijdens de avond zal tevens het volledig nieuwe paviljoen Op Noord geopend zijn om bij te komen van de schrik, onder het genot van warme chocomel of Glühwein.

De midgetgolfbaan ligt naast het Speel & Beweegplein aan de Oude Bosschebaan 11 op Sportcomplex Eindhoven-Noord. Iedereen is welkom tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Het is toegankelijk voor alle leeftijden, dus neem je vriendjes, ouders, opa's en oma's mee!

De entree bedraagt ¤4,00 p.p. incl. warme consumptie na afloop.

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.opnoord.nl of bel ons op (040) 2568862

Niet ter publicatie: