Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 26 oktober 2010
HORRONACHT BIJ BNN

credits: Warner Bros

GRIEZELEN MET THE MIST EN IT TIJDENS HALLOWEEN

Houd deuren en ramen gesloten! Voor een goede portie horror zit je komende Halloween in je huiskamer op de eerste rij. BNN zendt twee bloedstollende films uit van de koning van de horror: Stephen King. The Mist en de miniserie It zijn zaterdag 30 oktober vanaf 22.00 uur te zien bij BNN op 3.

The Mist is een mysterieus verhaal van de regisseur Frank Darabont, maker van Shawshank Redemption en The Green Mile. Nadat een verschrikkelijke storm over een stadje in Maine gewoed heeft, trekt er 's ochtends een dichte mist op. David Drayton en zijn zoontje strandden hierdoor in de buurtsuper, samen met een handjevol lokale bekenden. Al snel blijkt er zich iets onmenselijks in de mist schuil te houden dat uit lijkt te zijn op dood en verderf.

In de miniserie It van regisseur Tommy Lee Wallace keert een moordlustige clown terug naar het stadje Maine. Dertig jaar eerder was het stadje in de greep van dit monster dat toesloeg in de gedaante van de clown It. Zeven kinderen zorgden er toen voor dat het lachen hem snel verging. Dertig jaar later lijkt iedereen het voorval te zijn vergeten, maar het noodlot slaat weer toe. Ontkomen de jeugdvrienden wederom aan het monster of overwint It dit keer? De miniserie wordt in z'n geheel en zonder onderbrekingen uitgezonden.

----------



Ingezonden persbericht