Gemeente Eijsden

Nieuwe afvalcontainers gemeente Eijsden-Margraten


De gemeente Eijsden en Margraten hebben voor 2011 een nieuw contract afgesloten voor het inzamelen van afval (GFT en restafval). In dit nieuwe contract staat onder andere dat alle bewoners nieuwe containers krijgen.

De oude afcontainers worden opgehaald; daarover ontvangt u in januari 2011 meer informatie.

Mogelijkheden

U kunt zelf bepalen welke maat (voor wat betreft inhoud) container u wenst te ontvangen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk.

Indien u niet reageert ontvangt u automatisch dezelfde inhoudsmaten van de containers, zoals u die nu heeft, met dien verstande dat u voor de 25 liter container een 40 liter container ontvangt. De containers worden gratis omgewisseld. Indien u later besluit dat u een andere inhoud wilt, worden daarvoor kosten in rekening gebracht.

Bent u tevreden met uw huidige combinatie aan containers? Dan hoeft u geen actie te ondernemen

Wat moet u doen?
Onlangs heeft u een brief en antwoordkaart over de containers ontvangen. In de brief staat uitgelegd hoe u de samenstelling van uw containers kunt wijzigen. U kruist uw voorkeur aan op de antwoordkaart die u kosteloos kunt terug sturen of u geeft hier uw keuze aan door in te loggen met de code die u in de brief hierover ontvangen heeft.

Vragen opmerkingen of tips? Neem dan contact op met het gratis informatienummer: 0800 3336699, bereikbaar iedere werkdag tussen 8 uur en 17 uur