Politie Brabant-Noord

Horeca vrijdag/zaterdag

regio, 30-10-2010

Berlicum - De politie heeft zaterdagmorgen rond 00.15 uur een 26-jarige man uit Rosmalen aangehouden op de Milrooijseweg. De man was kort daarvoor ruzie aan het zoeken in een kroeg. De man was onder invloed van alcohol. Hij werd buiten gezet en bedreigde vervolgens de uitbater van het café meerdere malen. Hierop werd hij aangehouden. De verdachte is ingesloten.

Drunen - De politie heeft zaterdagmorgen rond 00.15 uur een 17-jarige jongen uit Waalwijk aangehouden in de Oude Schoolstraat. De jongen mocht een café aan de Grotestraat niet binnen en werd weggestuurd. Hij bleek echter terugkomen en agenten verzochten hem tot drie keer toe om weg te gaan. Dat deed hij echter niet en hij keerde voor een vierde keer terug. Hierop wilden de agenten hem aanhouden voor het niet voldoen aan een bevel/vordering. Toen de jongen de agenten zag zette hij het op een lopen. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden in de Oude Schoolstraat. Vervolgens gaf hij ook nog een valse naam op. Na verhoor is de jongen zaterdagmorgen heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Uden - Rond 02.30 uur werd een 24-jarige Udenaar aangehouden door een portier op de Markt. De man was uit een kroeg gezet omdat hij zich lastig gedroeg. De verdachte pikte dat niet en zocht eenmaal buiten ruzie met enkele passanten. Daarbij zou hij ook geslagen hebben. Agenten namen de verdachte over en brachten hem naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal.

Boxmeer - Een 36-jarige man uit Boxmeer werd zaterdagmorgen rond 03.00 uur aangehouden in de Steenstraat. De man kreeg voor een eetgelegenheid ruzie met onbekend gebleven persoon. Er ontstond een schermutseling waarbij de verdachte tegen de ruit van de horecazaak belandde. Hierdoor brak de ruit. Agenten hielden de verdachte, die onder invloed was van alcohol, aan. Na verhoor is hij heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagmorgen rond 04.30 uur een 21-jarige Bosschenaar en een 19-jarige man uit Rosmalen aangehouden op de Parade. Het duo had met elkaar gevochten. Beide mannen wilden aangifte doen van mishandeling. Hierop werden ze allebei aangehouden. De Bosschenaar liep bij de vechtpartij een gebroken neus op. De verdachten zijn ingesloten.