Ingezonden persbericht


Persbericht 2010

Het is Stichting SpijkKids, in samenwerking met de Wijkvereniging Maaswijk&Schenkel, Rayon Oost en Winkeliersvereniging Maaswijk, dit jaar weer gelukt om genoeg budget te verzamelen om de 6e editie van de Spooky Maaswijk Halloween Tour (SMHT) op zaterdag 30 oktober a.s. van start te laten gaan. Dit tevens dankzij de financiële steun van de Woonbron en de Leeuw van Putten. In de Maaswijk zal die avond All Hallows Eve (Halloween) worden gevierd. Ook dit jaar zal deze, inmiddels landelijk, tot een begrip uitgegroeide tocht langs de huizen gaan, met als eindpunt de tot EindGhostHouse omgebouwde gymzaal, in het wijkgebouw (M. Rutgers-Hoitsema straat).

Van 12.00 - 16.00 uur kunnen de deelnemers zich opgeven voor een gratis Halloween workshop waar onder begeleiding van twee Heksen kan worden geknutseld, maar ook het schminken (= gratis) gaat dit jaar uiteraard weer door. Deze activiteiten vinden plaats op het Winkelcentrum Maaswijk, waar je ook verrast zal worden door een Halloween band, maar pas dit jaar wel op voor de Sinister Popcorn uitdelers. Wil je aan deze activiteiten meedoen dan geef je dan vooraf op!

De deelnemers starten de tour (vanaf 17.45 uur de minitour en 18.30 uur de grote tour), gelijk aan vorig jaar, in groepen van circa 50 kinderen, onder begeleiding van hun eigen ouders. De route voert langs Halloween acts en huizen. Hier krijgen de kinderen (Trick-or-Treat) iets lekkers.

De traditie dat, na afloop de kinderen een snack (Domino's Halloween Pizza Punt) en iets te drinken krijgen, geldt ook dit jaar. De organisatie verwacht dit jaar wederom zo'n 700 - 900 deelnemers en zo'n 3000-3500 mensen op de been te hebben.

Onze website staat inmiddels weer open voor inschrijven. Voor meer informatie over en / of aanmelden voor de Halloween kunt u zich aanmelden via de SpijkKids website http://www.spijkkids.nl/halloween. Inschrijven kan tot vrijdag 22 oktober 2010 of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt! Wacht dus niet met inschrijven en schrijf je vandaag nog in!!!

Heeft u nog vragen over de Halloween email ons dan op halloween@spijkkids.nl of bel ons even op 06-22250956.

Einde Persbericht