Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 06-10-2010:

RADIO HOLLANDIO SUPERFEEST NU OOK IN WEST-BRABANT

Op zaterdag 30 oktober vindt de eerste editie van het Radio Hollandio Superfeest in

West-Brabant plaats. Op recreatieterrein De Stok in Roosendaal wordt hiervoor één van de grootste feesttenten van Nederland opgebouwd. Nationale topartiesten waaronder René Schuurmans, Thomas Berge, Marianne Weber maken hun opwachting en gaan zorgen voor een gedenkwaardig feest.

Onder de luisteraars van Radio Hollandio was een behoefte merkbaar aan feesten die in het verlengde liggen van waar Radio Hollandio voor staat; alleen maar de beste Nederlandstalige muziek. Dit resulteerde in januari 2009 in het eerste Radio Hollandio Superfeest, in Zuidoost-Brabant (Beursgebouw Eindhoven). Het bleek een schot in de roos; het feest was al snel uitverkocht, de sfeer fantastisch en de mensen liepen met een grote glimlach op hun gezicht weer naar buiten. Na ook een tweede uitverkochte editie in Zuidoost-Brabant besloot Radio Hollandio ook op andere plaatsen in Brabant Superfeesten te organiseren voor haar luisteraars. Op zaterdag 30 oktober resulteert dit in de eerste editie in West-Brabant.

Line-up
Op het Radio Hollandio Superfeest op 30 oktober treedt een indrukwekkende lijst topatiesten op. Bezoekers kunnen genieten van live optredens van René Schuurmans, Thomas Berge, Marianne Weber, Django Wagner, Jannes, Corry Konings, Grad Damen, Rob van Daal, Helemaal Hollands, Denans, Frank Verkooijen, Leen Zijlmans en Zware Jongens; een indrukwekkende line-up die garant staat voor een gezellige feestavond. De tent opent om 18:30 uur, de aanvang is om 19:15 uur en het einde van het feest is rond 01:00 uur.

Kaarten
Kaarten (alleen staanplaatsen) voor het Radio Hollandio Superfeest kosten slechts E 17,50 en zijn zowel online (via Paylogic) als bij alle Primera-vestigingen te koop. Daarnaast zijn deze kaarten ook verkrijgbaar bij het Mariflex stadion van RBC Roosendaal. Bij aankoop van kaarten bij RBC Roosendaal worden geen servicekosten gerekend. Alle informatie over het feest, de kaarten en de voorwaarden zijn te vinden via www.hollandiosuperfeest.nl. Hier is ook informatie te vinden over andere Radio Hollandio Superfeesten die de komende periode plaats gaan vinden.

Radio Hollandio
Op Radio Hollandio is 24 uur per dag het Nederlandse levenslied te horen en wordt veel aandacht besteed aan regionaal product. Na de introductie van Radio Hollandio, in oktober 2008 in de regio Eindhoven, won Radio Hollandio al snel aan populariteit. Het duurde dan ook niet lang voordat Radio Hollandio uitbreidde naar West-Brabant en Zeeland. Inmiddels is Radio Hollandio in heel Noord-Brabant en Zeeland te ontvangen.

NOOT VOOR REDACTIE (

Ingezonden persbericht