Ingezonden persbericht


Persbericht

Maria spreekt tot Madama in Maria Hoop

Inzichten van Maria over de wezenlijke opdracht van de mens

Titel: Ik Ben Maria Hoop

De kwetsbare kracht van dienstbaarheid in gelijkwaardigheid

Auteur: Madama

Aantal pagina's: 145

ISBN: 978 90 8954 251 9

Prijs: E 22

Boekpresentaties met inleiding door auteur Madama

zaterdag 30 oktober 14.00 uur de Roos, P.C. Hooftstraat 183 Amsterdam zondag 31 oktober , 14.00 uur '2 gezusters' Herengracht 398 te Amsterdam zondag 21 november, 13.30 uur Paradama Da Esperanza, Diergaarderstraat-West 15 6105 CJ Maria Hoop

Context
Dit manuscript is ontstaan vanuit geïnspireerde gesprekken met Maria in Maria Hoop over de universele vragen van deze tijd: Wat is geloof, hoop en liefde, wat betekent religie, hoe kan de mens in deze tijd vanuit de kwetsbare kracht van dienstbaarheid in gelijkwaardigheid handelen?

Juist in de maand van de spiritualiteit is Hoop als de voortstuwende kracht van voortdurende vernieuwing een alternatief voor het leven vanuit angst en vrees. Een actueel thema dat door het manuscript: IK BEN MARIA HOOP nadrukkelijk wordt bevestigd. Het manuscript moet in handen van mensen tot leven komen. Het nodigt uit tot dialoog, interreligieus en intercultureel. Dat krijgt ook gestalte in de de veelkleurige afbeeldingen van Maria. Dit thema wordt uitgewerkt in de Sophia Amor Academy waar verbinding, vernieuwing en verwezenlijking de kernprogramma's vormen.

Het is een manuscript dat uitnodigt tot bezinning, bezieling en beleving. Het stelt vragen. Deze zijn ook letterlijk uitgewerkt in de toepassing die bij elk hoofdstuk is geschreven. Het manuscript gaat uit van de Mariakracht en plaatst haar in een universeel breed perspectief als voedende bron voor vernieuwing. Het manuscript richt zich dan ook tot ieder die geboorte wil geven aan zijn wezen, dat wil zeggen het hoogste potentieel in zijn/haar dagelijks leven wil realiseren met wijsheid en liefde (Sophia-Amor) als maatstaf. Het scheppend vermogen van de mens. Ieder mens komt voor de vraag te staan: hoe ga ik verder en wat moet ik doen?

Dit manuscript biedt inspiratie bij deze levensvragen en biedt kracht om door te zetten en telkens weer het uiterste te geven aan het leven. Door in dialoog met haar te gaan en haar bestaan als maatstaf voor de wonderbaarlijke kracht van genade toe te laten, vormt zich vanzelf een perspectief van waaruit houding, handeling 1 lijn van zijn vormen. Dan heb je je bestemming bereikt.

Over de schrijfster
Over de schrijfster:
Madama (Margareth Adama) is kunstenares, coach en medium. Zij woont en werkt in Paradama Da Esperanza te Maria Hoop (L). Zij stelt haar veelzijdige talenten ten dienste van de ontplooiing van het scheppend vermogen in ieder mens o.a. in de Sophia Amor opleiding, cursussen, workshops en individuele coaching. Madama is auteur van het inspiratieboek 'HEMELPOORTEN' uitgegeven door Koppenhol te Hilversum.




Ingezonden persbericht