Erop of eronder


LELYSTAD, 20101022 -- Nog een kleine week en dan is het zover, 30 oktober 2010 zal Sporthal de Rietlanden in Lelystad omgetoverd worden tot een prachtige ambiance geheel in het teken van het kickboksen.

Het zal de vierde keer worden in twee jaar tijd dat er een grootschalig kickboksgala georganiseerd zal worden in Lelystad. Na het eerste succesvolle gala in Lelystad heeft de organisator van het welbekende kickboksgala Dangerzone in Amsterdam besloten om samen te gaan werken met de organisatoren in Lelystad. Door deze unieke combinatie word Flevoland keer op keer weer getrakteerd op diverse spectaculaire partijen.

Dit keer zullen rivalen Marcello Adriaanz en Thiago Martina het main event vechten, beide heren hebben begin dit jaar tegenover elkaar gestaan. Toen verloor Thiago op punten tegen Marcello. Dit gevecht zal om de UMC Contender titel gaan -95 kilogram. Thiago is extra gebrand voor deze partij omdat hij naar eigen zeggen nog iets recht te zetten heeft met Marcello. Dit main event belooft bloed,zweet en tranen te worden. Verder heeft de organisatie om het plaatje compleet te maken ook een internationaal zwaargewicht toernooi op die avond georganiseerd dit betekend dat diverse zwaargewichten zullen afreizen naar Lelystad om daar te gaan strijden voor de hoofdprijs.

Daarnaast is Flevoland goed vertegenwoordigd met vechters uit o.a. Ropie Gym, Days Gym, Metamorfose,Dyanammic sports Secounds Out.

Gezien het feit dat het gala op een zaterdag is wilde de organisatie nog iets extras doen voor haar publiek en vechters, zij hebben daarom de afterparty "Only Glory"georganiseerd in grandcafe de 4 Engelen in Lelystad. Voor bezoekers en vechters is deze afterparty gratis.

Voor meer informatie kunt u surfen naar: www.painandglory.nl





Marcelo Copra