Gemeente Valkenswaard

plaatsen bij Jeugdtheaterdag

Nog enkele plaatsen bij Jeugdtheaterdag

Op zondag 31 oktober vindt weer de jaarlijkse Nationale Jeugdtheaterdag plaats. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij om mee te doen. Dit jaar draait de Jeugdtheaterdag om "dromen" en waar je allemaal naar toe kunt reizen in je dromen. Zoals altijd, wordt de Jeugdtheaterdag afgesloten met een voorstelling van de deelnemers waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn om te komen kijken en luisteren.

Het CMD (Centrum voor Muziek en Dans) en Volksuniversiteit De Draaikolk organiseren deze bijzondere theaterdag waarin dans, toneel en zang centraal staan. Docenten van beide instellingen gaan op zondag met kinderen van acht tot en met twaalf jaar aan de slag om aan het einde van de middag een presentatie te kunnen geven voor ouders en belangstellenden in de theaterzaal van de Hofnar. Begeleidende docenten zijn Leonie van Kan (drama), Hella Vilé (dans), Els van den Putte (muziek) en Noor Huysmans (productieleiding).

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De kosten voor deelname bedragen EUR 30,-. U kunt zich inschrijven voor deze bijzondere theaterdag via de website van De Draaikolk: www.draaikolk.nl. Voor vragen of nadere informatie kunt u terecht bij de balie en via telefoonnummer 040-2013840 (De Draaikolk).