Diabetes Fonds collecteert voor de oplossing van diabetes

15/10/2010 14:00

Diabetes Fonds Nederland

Ruim 30.000 vrijwilligers collecteren voor Diabetes Fonds

Diabetes Fonds collecteert voor de oplossing van diabetes

Ongeveer 1 miljoen mensen in ons land hebben diabetes, suikerziekte. Dus haast iedereen in Nederland kent wel iemand die het heeft. Geef uw bijdrage aan de collectant, voor al die mensen met diabetes.

Dagelijks krijgen 200 Nederlanders diabetes (suikerziekte). Veel mensen denken dat diabetes wel meevalt, maar helaas kan het ernstig zijn. Diabetes heeft een domino-effect: het leidt ook vaak tot andere ziekten of klachten. Zoals hart- en vaatziekten, dementie en problemen met ogen, nieren en voeten.

Beter leven met diabetes

Het Diabetes Fonds werkt hard aan oplossingen voor diabetes. Zo betaalt het Fonds onderzoek naar manieren om diabetes beter te behandelen of te voorkomen. Er is al veel ontdekt waardoor mensen met diabetes gezonder en langer kunnen leven. Dat onderzoek kost wel veel geld.

Collecteweek 31 oktober tot en met 7 november

Het Diabetes Fonds kan zijn werk alleen doen dankzij giften. Met uw bijdrage gebeurt er meer onderzoek voor mensen met diabetes. Geef aan de collectant en steun het werk van het Diabetes Fonds! De collectant komt bij u langs in de eerste week van november.

Niemand aan de deur gehad?

U kunt ook geld overmaken op giro 5766 t.n.v. het Diabetes Fonds in Amersfoort. Voor meer informatie: bel 033 - 462 20 55 of kijk op www.diabetesfonds.nl. Namens iedereen met diabetes: hartelijk dank!