Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Nr. 65 oktober 2010 - Luxor Live - Willemsplein 10 - 6811 KB Arnhem - www.luxorlive.nl


---

Steve Miller presents: Think Pink - Think Floyd

Number One tribute band to Pink Floyd of Europe

Nog net in Oktober, de internationale borstkankermaand Pink Ribbon, organiseert Steve Miller Think Pink - Think Floyd, een benefietconcert voor de Janet Miller Borstkanker Stichting. Fondsenwerving waarbij het motto is om de 'fun' te behouden in 'Fundraising'!

En hoe kan dat beter dan met Europa's beste Pink Floyd Tribute band, Think Floyd? Think Floyd tourt al jaren de wereld over met een show die de hele geschiedenis van Pink Floyd beslaat: van Barrett, naar Dark Side of the Moon en van Wish You Were Here tot The Division Bell.

Verder zijn er tijdens het benefietconcert optredens van Iain Matthews, onder meer bekend van zijn wereldhit Woodstock (geschreven door Joni Mitchell) en van de lokale band Phoenix Park. Janet Miller Borstkanker Stichting is een organisatie die als doel heeft geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker en om het bewustzijn van borstkanker te verhogen.

Janet Miller, Steve Millers vrouw, overleed aan borstkanker. Steve Miller besloot om samen met zijn kinderen iets positiefs te doen in haar gedachte en zij richtten een stichting op in haar naam. De opbrengst van dit benefietconcert gaat komt natuurlijk ten goede aan de Janet Miller borstkankerstichting . http://www.thinkfloyd.net/

http://www.iainmatthews.nl/

http://www.myspace.com/phoenixparkband
Datum: Zo.31.10.2010

Zaal open: 17:00 uur

Aanvang: 17:45 uur

Entree: E20,00 excl. E2,50 servicekosten

www.luxorlive.nl

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht