NIBC


NIBC Bank biedt zondag 31 oktober gratis toegang tot de musea van Den Haag ter ere van 65-jarig bestaan

Zondag 31 oktober bestaat de Haagse bank NIBC 65 jaar, een mijlpaal die NIBC niet ongestoord voorbij wil laten gaan. Ter ere van deze bijzondere verjaardag biedt NIBC die dag gratis toegang tot twintig Haagse musea tijdens de 'NIBC Open Museum Dag'.
"Onze bank maakt al 65 jaar onderdeel uit van de Haagse samenleving en daarom vinden wij het leuk om iets terug te doen voor de stad. Den Haag telt talrijke interessante musea die we op onze verjaardag, in samenwerking met deze instellingen, gratis openstellen. Zo kan iedereen genieten van de vele kunstschatten die onze stad rijk is", aldus Jeroen Drost, Bestuursvoorzitter NIBC Bank.

Wethouder Cultuur Marjolein de Jong van de gemeente Den Haag feliciteert NIBC van harte met haar 65-jarig bestaan en reageert enthousiast op het initiatief: "Fantastisch dat NIBC dit cadeau geeft aan de Hagenaren en dat zoveel musea hieraan meewerken. Door de gratis toegang krijgen alle Hagenaren een unieke kans om de prachtige musea van Den Haag gratis te bewonderen. Dit initiatief bewijst dat Haagse bedrijven zich sterk verbonden voelen met deze bijzondere stad en haar inwoners. De gemeente Den Haag juicht dit soort initiatieven van harte toe!" De twintig Haagse musea die tijdens de NIBC Open Museum Dag op zondag 31 oktober gratis hun deuren openen hebben een zeer divers aanbod. De volgende musea nemen deel aan de NIBC Open Museum Dag: De Affiche Galerij, Escher in het Paleis, Gemeentemuseum Den Haag, GEM, Fotomuseum Den Haag, Haags Historisch Museum, Huygensmuseum Hofwijck, Koninklijke Bibliotheek, Letterkundig Museum, Louis Couperus Museum, Louwman Museum, Mauritshuis, Museon, Museum Beelden aan Zee, Museum Bredius, Museum Meermanno, Muzee Scheveningen, Museum voor Communicatie, Panorama Mesdag en Stroom Den Haag. Vanaf 14 oktober gaat een campagne van start waarin NIBC de inwoners van Den Haag en omstreken en andere geïnteresseerden uitnodigt om naar de NIBC Open Museum Dag te komen. Meer informatie is te vinden op de speciale website: www.nibcopenmuseumdag.nl.
/ / / / / / /
Page 2 of 2
NIBC Bank N.V.
Profiel van NIBC
NIBC is de bijzondere bank voor beslissende momenten. Wij stellen voor elke transactie een zorgvuldig geselecteerd team samen met vertegenwoordigers van onze Merchant Banking en Specialised Finance divisies . Merchant Banking biedt een combinatie van advisering, financiering en investeringen aan in de Benelux en Duitsland. Specialised Finance is ingedeeld naar internationale sectoren en werkt in de scheepvaart, olie- en gasdienstverlening, infrastructuur en duurzame energie en commercieel vastgoed. Daarnaast verstrekt NIBC woninghypotheken en online spaarproducten aan particulieren via NIBC Direct in zowel Nederland als Duitsland. Onze cliënten hebben onze hoogste prioriteit. Wij bouwen langetermijnrelaties op met onze cliënten - ondernemingen, financiële instellingen, institutionele beleggers, financiële sponsors, family offices , ondernemende investeerders en retailklanten. NIBC is gevestigd in Den Haag maar heeft tevens kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Singapore en New York.