Emigratiebeurs Het Roer Om nu ook over Griekenland, Italië en Portugal


Alles over emigreren naar Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal en Spanje

HOOFDDORP, 20100726 -- In dit najaar vindt voor het eerst de landelijke bijeenkomst plaats voor iedereen die naar Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal of Spanje wil emigreren. Een goede voorbereiding is cruciaal voor een succesvolle emigratie. Het Roer Om helpt hierbij en organiseert daarom de Emigratiedag voor alle toekomstige emigranten die meer willen weten.

Het Roer Om organiseert al jaren de Emigratiedag Frankrijk en de Emigratiedag Spanje gescheiden van elkaar en dus is de dag, waarop alle 5 de landen zijn vertegenwoordigd, geheel nieuw. Deze gezamenlijke Emigratiedag zal plaatsvinden op 31 oktober a.s. in een nieuwe locatie te Hoofddorp.

Behoeften van toekomstige emigranten
Onder de almaar groter wordende groep toekomstige emigranten bestaat er veel behoefte aan betrouwbare antwoorden van deskundigen op hun emigratievragen. Ook hoort deze groep graag de ervaringen van Nederlandstaligen die de stap al gemaakt hebben en komt men in contact met anderen die ook willen gaan emigreren.

Emigratiedag
Tijdens de Emigratiedag staan de vragen van de bezoekers centraal. Een uitgebreid team van specialisten is aanwezig om betrouwbare informatie te geven over belangrijke onderwerpen als belastingen, gezondheidszorg, onderwijs, onroerend goed, verzekeringen en vele andere aspecten tijdens 1 op 1 gesprekken. Bovendien worden er diverse lezingen gehouden en delen Nederlandstaligen die reeds in Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal of Spanje wonen, graag hun ervaringen met de bezoekers. In het landelijke Emigratiecafé ontmoet de bezoeker andere toekomstige emigranten om mee kennis te maken en kennis te delen.

De bezoeker kan informatie verzamelen, vragen stellen, ideeën opdoen, ervaringen uitwisselen, contacten leggen, literatuur aanschaffen of één of meer lezingen bijwonen. Na afloop ontvangen alle bezoekers een compleet informatiepakket.

Kortom: de emigratiedag informeert en inspireert!

Locatie
Vanwege de nieuwe opzet van dit event is gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk;

Claus Event Center
Bosweg 19
2131 LX HOOFDDORP

Openingstijden
Zondag 31 oktober van 11.00-17.00 uur

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.emigratiedag.nl of op www.emigratiedag.be . Om het persoonlijke karakter van de bijeenkomsten te garanderen, is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Tickets kunnen besteld worden voor 29.50 euro p.p. Early birds krijgen een korting van 5 euro p.p.

Organisatie
De organisatie van deze Emigratiedag is in handen van het Emigratieteam van Het Roer Om.

Het Roer Om informeert d.m.v.:

- emigratieportal www.hetroerom.com
- emigreren naar Frankrijk www.frankrijk.hetroerom.com
- emigreren naar Griekenland www.griekenland.hetroerom.com
- emigreren naar Italië www.italie.hetroerom.com
- emigreren naar Portugal www.portugal.hetroerom.com
- emigreren naar Spanje www.spanje.hetroerom.com





Ingezonden persbericht