Ingezonden persbericht


Limburgse kunstenaars dag in de Woonkamergalerie!

Op zondag 31 oktober a.s. van 10.30 uur tot 17.30 uur zal er een Limburgse Kunstenaarsdag plaats vinden in de Woonkamergalerie met o.a. werken van Rob Franssen uit Venlo en Paul Megens uit Grubbenvorst. Hieronder een stukje biografie van deze kunstenaars!

Rob zijn karikatuurachtige koppen met hun donkere ogen en brede monden bestaan uit eenvoudige vormen met stevige contourlijnen, opgevuld door felle kleuren. Met zijn levendige en toepasselijke manier van schilderen brengt Rob zijn passie over op vele andere kunstliefhebbers. Hij laat zich inspireren door het gewone leven. Het schilderij "Kutfeest" geeft een realistisch beeld van de "harde" werkelijkheid. Hoe vaak gaat men wel niet naar een feest uit goed fatsoen? Niet ieder schilderij is gekoppeld aan een bepaald onderwerp. Rob Franssen houdt er ook van om mensen uit te dagen, ervoor te zorgen dat zij hun eigen vrije fantasie de loop kunnen laten gaan.

Een stukje poëzie van Paul:
"Heldere, levenslustige kleuren eenvoudige, duidelijke figuren en, over het algemeen, behoorlijke afmetingen. Blikvangers van een afstand. Interessante materiaal-variatie-bekijk-objecten van dichtbij.

Ik exposeer door het hele land. Bedankt aan alle mensen die me willen/wilden hebben; ik ben zeer vereerd. Hang ik nog niet bij U aan de muur vlug... neem contact met ons op!"

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van onze Limburgse kunstenaars te bewonderen!