Ingezonden persbericht


Amsterdam, 18 oktober 2010

MC STUDIO SESSIONS: MC en Mo Music Activation presenteren AFRO-CARRIBEAN MUSIC WINDOW
Dubbelconcert van Monique Mijnals & Yoran Vroom

zondag 31 oktober 2010, 15:00 u, MC Theater

MC Studio Sessions zijn muzikale middagen door gerenommeerde muzikanten en nieuw talent uit de muzikale familie van MC. In deze editie van 31 oktober i.s.m. Mo Music Activation een dubbelconcert van Monique Mijnals & Earth en Yoran Vroom & Friends.

Monique Mijnals & Earth
Monique Mijnals vindt haar inspiratie in de jazzmuziek, met name bij de vrouwelijke stem zoals Nina Simone en Aretha Franklin. Monique schrijft en arrangeert zelf haar nummers, die te horen zijn op haar debuutalbum "Earth meets". Haar Surinaamse roots zijn ook terug te vinden in de muziek die ze brengt. Deze MC Studio Sessions treedt zij op met Vincent Henar (bas), Carlo Hoop (conga), Steven Muñoz (drums), Samuel Sawadogo (gitaar) en Robin van Geerke (piano). www.moniquemijnals.com

Yoran Vroom & Friends
Yoran Vroom & Friends is een muziekgroep rondom de jonge Amsterdamse drummer en percussionist Yoran Vroom. Hij is thuis in Afrikaans slagwerk, Afrikaanse muziek en jazz en ook Caribische invloeden zijn herkenbaar. Yoran probeert zo divers mogelijk te zijn en beperkt zich niet tot één stijl. Deze middag treedt hij op met Ruben Drenth (keyboard), Pablo Nahar (contrabas) en Franklin Breeveld (saxofoon).

Aanvang: 15:00 u (Zaal open vanaf 14:30 u) Toegang: ¤7,50 / ¤ 5,- (studenten)
Tickets: via www.mconline.nl of reserveer via 020-6065040

www.mconline.nl
www.momusica.nl




Ingezonden persbericht