Politie Zeeland


---

1929-2010 Vernielingen in Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag werden in en om het centrum van Vlissingen diverse vernielingen aangericht.
Op de Commandoweg trof de politie een personenauto, waarvan de ramen waren vernield en waarvan binnen alle kabels kapot waren getrokken. Op de Koningsweg werd een slagboom van de brug afgebroken, in de Spuistraat werden dranghekken op de weg gezet en een aantal bloembakken, ter hoogte van de bioscoop, omgegooid/leeggegooid op de rijbaan.

1930-2010 Aanhouding in Domburg
Op de Singel in Domburg werden zondag rond 02.30 twee mannen van 17 en 22 jaar uit de gemeente Veere aangehouden.
Zij hadden even daarvoor een 21-jarige vrouw en een 25-jarige man, allebei uit Groningen, zonder aanleiding op het hoofd en in het gezicht geslagen. Zij liepen geen van beiden ernstig letsel op. De twee mannen zijn naar Torentijd gebracht en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

1931-2010 Auto in de sloot, Philippine
Op de Philippineweg in Philippine raakte zaterdagavond een 68-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen met zijn auto in de sloot.
De man, die alcohol had gedronken, vloog uit de bocht maar bleef, voor zover bekend ongedeerd. In het ziekenhuis werd bij hem een bloedproef afgenomen.

1932-2010 Rijden onder invloed in Vlissingen
In de Paul Krugerstraat in Vlissingen heeft de politie zondag rond 02.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige Middelburgse automobiliste.
De vrouw had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

1933-2010 Aanhouding in Goes
De politie heeft zondag om 03.00 uur een 18-jarige Goesenaar op de Beestenmarkt in zijn woonplaats aangehouden.
De man had, onder invloed van alcohol, in een baldadige bui van vier fietsen de fietspomp weggenomen. De politie betrapte hem met de fietspompen in zijn hand. Twee pompen zijn ondertussen terug naar eigenaars.
De politie wil graag in contact komen met de eigenaars van de andere twee pompen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.