Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 31-10-2010

Proces-verbaal wegens drugsbezit

OOSTERHOUT: Zaterdagmiddag 30 oktober 2010 werd er gemeld dat er drugs gedeald werden vanuit een auto. Plaats van handeling was de Jan van Scorelstraat in Oosterhout. De politie ondernam meteen actie en controleerde het bewuste voertuig. In de auto zaten vier jeugdige personen. Het viertal werd gearresteerd nadat er softdrugs werden aangetroffen.

Het ging om vier jongemannen uit Oosterhout (15, 17, 19, 19 jaar). In eerste instantie wilde waren de aangetroffen verdovende middelen zogenaamd van niemand. Vandaar dat alle vier de inzittenden werden opgepakt. Uit het vervolg onderzoek bleek dat de 19-jarige bestuurder van de auto in het bezit was van en zak met in totaal negen gram hennep. Een 15-jarige jongen uit Oosterhout bleek bezitter te zijn van 2,2 gram hasj.

Volgens de verdachten waren de verdovende middelen bestemd voor eigen gebruik. Voor het deal van drugs werd geen bewijs gevonden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen. Beide verdachten kregen proces-verbaal. De andere twee arrestanten kwamen weg met een
waarschuwing. De politie heeft overigens de ouders van de 15-jarige minderjarige in kennis gesteld over de gebeurtenissen.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 31-10-2010 14:50 | © Regio Midden en West Brabant |