Politie Groningen

Frans Kannegieter (69) in Groningen vermist

GRONINGEN/GELEEN, 31-10-2010 o Sinds zaterdagavond 30 oktober wordt de 69-jarige Frans Kannegieter uit Geleen vermist. De Limburger van Groningse afkomst was op dat moment op bezoek bij familie in Groningen. Kannegieter verliet zaterdag rond 18.30 uur in overspannen toestand een woning aan de Bovenstreek in Groningen. Hij zei tegen familie dat hij een blokje om ging lopen. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Signalement

Frans Kannegieter heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.70 lang en spreekt met een Gronings Limburgs accent (zachte G). De inwoner van Geleen is brildragend, heeft een enigszins fors, korpulent postuur en heeft een wit/grijzig ringbaardje.

Op het moment van zijn vermissing droeg hij een donkere pantalon, een driekwart jas met een witte voorkant en blauwe achterkant en een grijze wollen pet. Kannegieter draagt vanwege orthopedische problemen schoenen met dikke zolen.

Tips

Personen die Frans Kannegieter sinds gisteravond hebben gezien, of weten waar hij is, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie in Groningen is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

Frans Kannegieter