Dance evenement Thrillogy groot succes

31/10/2010 16:39

B2S Events BV

'S-Hertogenbosch - Het jaarlijkse evenement Thrillogy is ook dit jaar zeer succesvol verlopen, zo liet organisator b2s afgelopen zaterdag weten. Het evenement dat deze editie meer dan 10.000 bezoekers wist te trekken, werd voor de vierde keer georganiseerd in de Brabanthallen te Den Bosch.

In drie immense hallen, ieder gehost door één artiest die aan één stuk optrad, gingen duizenden mensen uit hun dak op de beats van Noisecontrollers, Isaac en Nosferatu. Zowel artiesten als bezoekers ervaarde het evenement als een groot succes.

Aanhoudingen

De politie heeft zaterdagavond en zondagmorgen vroeg in totaal vijf personen aangehouden tijdens een dance-evenement in de Brabanthallen. Vier mannen tussen de 21 en 23 werden aangehouden omdat zij in bezit waren van harddrugs. Alle drugs zijn door de politie in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Een vijfde verdachte werd door de politie aangehouden nadat hij door de beveiliging van het terrein verwijderd was. Hij had zich lastig gedragen. De man weigerde ondanks meerdere vorderingen van agenten om weg te gaan. Hij was vermoedelijk onder invloed van drugs en weigerde zijn naam op te geven. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Eerste hulp

Bij de eerste hulp zijn 76 geregistreerde zorgcontacten geweest, waarvan er 20 middelgerelateerde klachten waren, wat lager is dan het landelijk gemiddelde. Er hebben zich geen ernstige incidenten voorgedaan en er is geen ambulance vervoer noodzakelijk geweest.

Achtergrond:

Thrillogy schreef drie jaar geleden geschiedenis door evenement te organiseren waarbij drie artiesten tegelijk hun eigen 'solo' hebben. Dat jaar traden artiesten The Prophet, Neophyte en Ruthless aan, een jaar later was het de beurt aan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak en vorig jaar aan D-Block & S-te-Fan, Dana en Evil Activities. Dit resulteerde iedere keer in een groot spektakel, verdeeld over drie zalen, waarbij iedere artiest tot het maximale ging. Uiteraard volgde er destijds een gedenkwaardige afsluiting waarbij de drie dj's gezamenlijk achter de draaitafels stonden. De gezamenlijke afsluiting is één van de belangrijkste ingrediënten van het dance-evenement.

B2S zelf is opgericht in 2001 al bestaan de gelijknamige feesten - die werden gegeven door de dj's Paul Elstak en Rob - al sinds 1996. Anno 2010 mag B2S zich één van de marktleiders op het gebied van de harde dance stijlen noemen. Behalve Thrillogy geeft de Rotterdamse organisatie ook feesten als Decibel, Project Hardcore en Hard Bass waar jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers op afkomen.





http://www.b2s.nl