Syntens

Stichting Studentensteden en Kennisbruggen organiseren het informele netwerkevenement Stagestad.nl op 3 november 2010

Op woensdag 3 november aanstaande van 19.00 uur tot 23.00 uur vindt het eerste netwerkevenement voor studenten en MKB-ers plaats in het centrum van Den Haag. Stagestad.nl en Kennisbruggen brengen hier gemotiveerde 3ejaars-, 4ejaars- en net afgestudeerde studenten in contact met MKB-bedrijven uit de regio Zuid-Holland die innovatieve (stage/afstudeer) opdrachten aanbieden.

Met het organiseren van informele netwerkevenementen wordt er vooral gefocust op een persoonlijke match tussen student en bedrijf. Tijdens deze bijeenkomst hebben bedrijven en studenten de kans om met elkaar te praten/borrelen over eventuele mogelijkheden voor een stage- of startersplek. Er worden verschillende seminars gegeven over actuele onderwerpen die voor beide partijen interessant zijn.

Op 3 november aanstaande vindt de eerste bijeenkomst plaats en eind mei, begin juni 2011 de tweede. In de toekomst verwacht Stichting Studentensteden meerdere bijeenkomsten per jaar te organiseren.

Studenten en bedrijven kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomsten op de website www.stagestad.nl of www.kennisbruggen.nl

Stagestad.nl is een project van Stichting Studentensteden in samenwerking met www.kennisbruggen.nl.Â