Politie Gelderland-Zuid

Politie Gelderland-Zuid doet mee aan Nijmegen in Dialoog

Nijmegen, 22-10-2010 o Op woensdag 3 november vindt de tweede editie van Nijmegen in Dialoog plaats. Op verschillende locaties in Nijmegen gaan Nijmegenaren met elkaar in gesprek rondom het thema Nijmegen maakt contact. Politie Gelderland-Zuid is één van de partners. In de kamer van korpschef Henk van Zwam zullen deelnemers met elkaar in dialoog gaan.

Doel van Nijmegen in Dialoog is om door middel van dialooggesprekken nieuwe verbindingen in de stad te maken; kriskras door de samenleving heen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten, kansen en misschien wel concrete projecten die bijdragen aan meer samenhang in een stad.

Politie Gelderland-Zuid neemt met veel enthousiasme deel aan Nijmegen in Dialoog. Het thema van dit jaar is ons op het lijf geschreven. Contact met burgers vinden we erg belangrijk.Met uw informatie weet de politie wat er speelt in de wijk of buurt.Wijkagent William Nijland (Nijmegen centrum) is dialoogbegeleider op 3 november en wil graag samen met u nadenken over hoe we in Nijmegen contact met elkaar kunnen maken.

Ook meedoen?

Vorig jaar was de eerste editie van Nijmegen in dialoog. Aan 21 dialoogtafels gingen zon 150 mensen met elkaar in gesprek. Ook dit jaar zijn de dialoogtafels verspreidt over bijzondere locaties in de hele stad. Dialoogbegeleiders begeleiden deze gesprekken. Wilt u ook aan één van de dialoogtafels zitten om in dialoog te gaan met andere Nijmegenaren? Ga dan naar www.nijmegenindialoog.nl en meld u aan.

Laatst gewijzigd 22-10-2010 16:30 | © Regio Gelderland-Zuid |