Project Gemeente Westland

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomsten Boomawatering

Publicatiedatum: 26-10-2010

Op 3 en 4 november organiseert de Gemeente Westland twee informatiebijeenkomsten om de betrokken bewoners, eigenaren en ondernemers uitgebreider te informeren over de herstructurering van het plangebied Boomawatering. Vanwege de omvang van het plangebied worden er twee bijeenkomsten georganiseerd. Het programma is voor beide avonden gelijk.

Voor de avond op 3 november zijn bewoners/ondernemers uitgenodigd van Boomaweg, Claes de Wijckerlaan, Molenweg (oneven nummers),Poeldijkseweg (even nummers),Van Ruijvenlaan en de Waellandweg. Voor de avond op 4 november zijn bewoners/ondernemers uitgenodigd van de Casembrootlaan, Madeweg (oneven nummers), Middenweg, Monsterseweg (oneven nummers), Vlaminglaan en de Vredebestlaan.

De bijeenkomsten vinden plaats in Party-Congrescentrum "De Leuningjes", Julianastraat 49 in Poeldijk. De bijeenkomst start om 19.30 uur (zaal open vanaf 18.45 uur).

In de komende jaren zal het glastuinbouwgebied Boomawatering veranderen in een modern glastuinbouwgebied met ruimte voor water en groen. Er worden nieuwe wegen aangelegd en bestaande wegen worden aangepast, de Boomawatering wordt op voor de tuinbouw cruciale punten omgelegd, de waterbergingscapaciteit wordt vergroot en er komen natuurvriendelijke oevers. Hierdoor krijgt de glastuinbouw een belangrijke impuls en wordt tegelijkertijd een bijdrage geleverd aan de (woon)kwaliteit in dit gebied. De gemeenteraad van Westland heeft in zijn vergadering van 26 januari 2010 een (bruto) krediet van EUR 33 miljoen beschikbaar gesteld voor de herstructurering van het gebied Boomawatering.

Aanmelden
Aanmelden kan per email via EIHof@gemeentewestland.nl.