Gemeente Aalsmeer

3 november afgesloten ivm asfalteringswerkzaamheden

Uiterweg nacht van 3 november afgesloten ivm asfalteringswerkzaamheden

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Uiterweg op woensdag 3 november van 20.00 uur tot 05.00 uur afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel lopend langs. De Uiterweg wordt namelijk tussen Grundelweg tot over de Baardsebrug opnieuw geasfalteerd.

Maatregelen

Voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulances) is wel doorgang mogelijk, zodat in geval van nood de bewoners van de Uiterweg toch bereikbaar zijn. Bewoners van de Uiterweg kunnen desgewenst hun auto 's avonds vóór 20.00 uur op het Praamplein of Raadhuisplein parkeren, zodat ze 's avonds weg kunnen met de auto.
Er wordt gratis taxivervoer geregeld voor de bewoners van de Uiterweg. De taxi rijdt vanaf de Baardsebrug tot aan het huisadres en vice versa. De taxi vertrekt vanaf de Baardsebrug en rijdt tussen 20.00 en 01.00 uur.
Zoals gezegd kunnen fietsers( met de fiets aan de hand) en voetgangers wel langs de werkzaamheden op de Uiterweg.

Overlast

De gemeente probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar om de Uiterweg te asfalteren moet alles afgesloten worden, wegomleidingen zijn hier immers niet mogelijk. De bewoners zijn per brief geïnformeerd. Er is overlegd geweest met de buurtvereniging""Ons aller belang" over de maatregelen om de overlast te beperken.