Gemeente Eindhoven

Sleuteloverdracht Scouting Burgemeester Welschen Meerhoven

Woensdag 3 november 2010 ontvangt Scouting Burgemeester Welschen Meerhoven namens Wooninc. en de gemeente Eindhoven de sleutel van haar gloednieuwe blokhut. De feestelijke sleuteloverdracht vindt plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur in de nieuwe thuisbasis aan de Sliffertsestraat 43 in Eindhoven.

Iedereen is van harte welkom

Naast de leden van de scouting, hun ouders en vrijwilligers zijn alle bedrijven die de realisatie van de nieuwe blokhut mogelijk maakten, van harte welkom. Dankzij samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, Wooninc. en deze bedrijven is het nieuwe gebouw nu een feit.

Bijzondere bijdrage

Bijzonder in de afgelopen jaren is de inzet van Oud-burgemeester Welschen, naamgever en fan van dit project. Samen met zijn vrouw heeft hij deze scoutinggroep geadopteerd en dragen zij hen een warm hart toe. Beiden zijn bij dit bijzondere moment van de partij. Namens de gemeente Eindhoven is wethouder Mary Fiers aanwezig. Tijdens de feestelijke sleuteloverdracht geven de scouts op ludieke wijze `acte de présence'.

Leefbaarheid in Meerhoven

De blokhut voor de scouting wordt een nieuwe ontmoetingsplek voor de kinderen en de jeugd binnen Meerhoven.

Verhuizing

De scouting verhuist zo snel mogelijk naar hun gloednieuwe blokhut aan de Sliffertsestraat 43 in Eindhoven. Kijk voor meer informatie over Scouting Burgemeester Welschen Meerhoven op www.scoutingmeerhoven.nl.