Politie Drenthe

Woensdag 3 november 2010

Provincie Drenthe, 03-11-2010

Aanrijding tussen auto en fiets

BEILEN Een 31-jarige fietster uit Beilen is dinsdagavond gewond geraakt na een aanrijding op de Brinkstraat. Een 36-jarige bestuurster uit Westerbork reed op de kruising linksaf de Brinkstraat in. De bestuurster zag de vrouw uit Beilen over het hoofd waardoor de fietster tegen de rechterkant van de auto botste. De fietster had last van haar enkel en is naar het ziekenhuis gebracht. Haar fiets raakte beschadigd als gevolg van het ongeval.

Man aangehouden wegens belediging en bedreiging agenten ASSEN In de nacht van dinsdag op woensdag is een 44-jarige man uit Assen aangehouden wegens belediging en bedreiging van agenten. De agenten kreeg een melding van een ruzie tussen de man uit Assen en zijn ex-vriendin bij een woning aan de Delft. De man beledigde de agenten en bedreigde hen. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Politie onderzoekt inbraak in woning

COEVORDEN In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Van de Duyn van Maasdamstraat. Uit de woning zijn onder meer laptops, mobiele telefoons en pasjes weggenomen. De eigenaar deed aangifte. Mensen die beschikken over meer informatie worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Politie controleert in verkeer

MEPPEL/ZUIDLAREN Op woensdag 3 november houdt de politie een bromfietscontrole in Meppel tussen 07:00 en 14:00 uur. Op vrijdag 5 november houden agenten tussen 07:00 en 14:00 uur een radarsnelheidscontrole op de N34 bij Zuidlaren/De punt.