Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 03-11-2010

Politie houdt Tilburger (17) aan die agent mishandelt

TILBURG: De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur twee Tilburgers aangehouden. Ze hielden zich verdacht op bij een auto die op een inrit bij een woning aan de Auteurslaan geparkeerd stond. Toen agenten op zoek waren naar de twee, renden een van hen, een 17-jarige Tilburger, plotseling op een agent af en sloeg hem in het gezicht. De agent kon hem samen met een collega overmeesteren. Even later werd nog een 18-jarige maatje van de 17-jarige jongen aangehouden. In eerst instantie werd gedacht dat hij in de woning was geweest, maar dat bleek niet het geval te zijn. Tegen de andere jongen wordt proces-verbaal opgemaakt, de mishandelde agent doet aangifte.

Twee Tilburgers gepakt voor diefstal uit kleedkamer voetbalclub Bavel

TILBURG/BAVEL: Twee Tilburgers van 22 en 23 jaar zijn dinsdagavond tegen 21.45 uur aangehouden op de Indigolaan. Ze worden verdacht van diefstal uit een kleedkamer van een voetbalvereniging aan de Bavelse Hei in Bavel eerder op de avond. Enkele getuigen zagen twee mannen in en bij een kleedkamer en vertrouwen het niet. Ze noteerden het kenteken van de auto waarin de twee wegreden. De auto staat op naam van de 22-jarige Tilburger en ook kwam zijn signalement overeen met dat van een van de twee mannen die werden gezien bij de kleedkamers. Beide Tilburgers zijn op het bureau ingesloten. Een 16-jarige jongen die zijn portemonnee en mobieltje mistte na het trainen, heeft aangifte gedaan.

Agenten arresteren Tilburger (24) wegens kabeldiefstal

TILBURG: Bij een bouwterrein aan de Goirkekanaaldijk is woensdagmorgen rond 02.30 uur een 24-jarige Tilburger aangehouden wegens diefstal. Een getuige zag dat twee mannen op het terrein met een grote kabel aan het rommelen waren. Toen agenten ter plaatste kwamen, fietste het tweetal snel weg naar de Ringbaan Noord. Daar kon de 24-jarige man ter plekke overmeesterd worden, maar de agenten moesten wel pepperspray gebruiken. De Tilburger is meegenomen naar het bureau. De tweede verdachte is helaas ontkomen.

Politie arresteert Goirlenaar wegens diefstal geld bij werkgever

TILBURG: Een 24-jarige man uit Goirle is woensdagmorgen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht van diefstal bij zijn werkgever in Tilburg. Bij een interne financiële controle enkele maanden geleden werd duidelijk dat het bedrijf geld mist. De Goirlenaar zou daarvoor verantwoordelijk zijn, hij was al op non-actie gesteld door zijn werkgever.

Agenten controleren verkeer in Tilburg en omliggende dorpen

TILBURG: De politie heeft dinsdag tussen 13.30 en 21.30 uur een verkeerscontrole gehouden op diverse locaties in het teamgebied Tilburg-Noord/Oisterwijk. Dat ging om de Bosscheweg (Berkel-Enschot), de Akkerweg (Moergestel), de Sprendlingenstraat en Spoorlaan
(Oisterwijk) en de Vlashoflaan, Sweelincklaan en Mascagnistraat (Tilburg). Agenten schreven 35 bekeuringen uit voor het niet dragen van de autogordel, het niet kunnen laten zien van het rijbewijs, het rijden met voertuigen voorzien van gladde banden en verlopen APK. Tevens werd een bedrag geïnd van 500 euro aan openstaande boetes. Ook de
Belastingdienst was aanwezig bij de controle. Medewerkers van de dienst namen twee auto's in beslag en incasseerden ruim 1200 euro aan openstaande vorderingen.

HILVARENBEEK: Bij een snelheidscontrole op de Goirlesedijk, ter hoogte van de Groot Westerwijksestraat, zijn dinsdagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur twintig bestuurders bekeurd. Ter plaatse is maximaal 60 km/uur toegestaan, de hoogstgemeten snelheid bedroeg 91 km/uur.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-11-2010 10:14 | © Regio Midden en West Brabant |