Forse energiebesparing bedrijven door gratis factuurcontrole e4Pro

03/11/2010 11:00

e4Pro

Energieadviesbureau e4Pro (Energy for Professionals) uit Rotterdam biedt bedrijven in het MKB tot 1 januari 2011 een gratis factuurcontrole aan. Bij deze controle bekijkt e4Pro minutieus welke besparingen er op het gebied van energieverbruik te realiseren zijn. Uit eerdere factuurcontroles bij diverse bedrijven is gebleken dat in nagenoeg alle gevallen een substantiële besparing mogelijk is. Wanneer bedrijven zich melden bij e4Pro, worden zij op locatie kosteloos en vakkundig geïnformeerd door één van de energieadviseurs van e4Pro. Meer informatie over deze diensten en de mogelijkheid om forse energiebesparingen te realiseren, vindt u op www.e4pro.nl.

Hoe realiseert e4Pro kostenbesparingen?

De belangrijkste middelen voor e4Pro om tot een optimale kostenbesparing te komen zijn: het bepalen van het juiste inkoopmoment, de keuze voor de meest voordelige leverancier en de bepaling van de contractduur in combinatie met een prijsvaste periode. Waar de grote energieadviseurs aan bulkinkoop doet, let e4Pro veel meer op de persoonlijke situatie van betreffende klant en zoekt daarbij de meest voordelige contractvorm. e4Pro heeft een ruime ervaring in bovenstaande aspecten van energiemanagement en durft voor elke nieuwe klant een kostenbesparing te garanderen.

Wat houdt de gratis factuurcontrole exact in?

Tot 1 januari 2011 kan elk willekeurig bedrijf alle factuurgegevens vanaf 2008 tot heden bij e4Pro inleveren. Deze facturen bekijkt e4Pro minutieus, waarna betreffend bedrijf wordt geïnformeerd over de juist- en eventuele onjuistheden van deze facturen. Daarna wordt men direct door e4Pro op de hoogte gesteld van de te verwezenlijken besparingen. Ook bedrijven met een elektriciteits- en gasverbruik van meer dan 100.000 kW resp. 20.000 m3 kunnen kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken met e4Pro. Samen wordt dan bekeken wat de mogelijkheden zijn om tot een optimaal energiemanagement te komen.

Eén van de nieuwe klanten van e4Pro vertelt over zijn ervaringen: "Het mooie van de werkwijze van e4Pro is, dat het zichzelf terugbetaalt. Aanvankelijk lijken de diensten van e4Pro een extra kostenpost. Tot het moment dat je je eerste energiefactuur onder ogen krijgt. Dan merk je dat je de kosten dik hebt terugverdiend. Hun werkwijze blijkt gewoon succesvol."

E4Pro is voor het MKB en industrie een ervaren en vooral onafhankelijk energieadviesbureau. Tot op heden is e4Pro op het gebied van energieadviezen in de glastuinbouw al 5 jaar marktleider. e4Pro adviseert en begeleidt bedrijven bij het inkopen van elektriciteit en gas, voor zowel de korte als lange termijn. e4Pro is hierin gespecialiseerd en ziet voor diverse bedrijven en instellingen telkens weer kansen om forse energiebesparingen te realiseren. Waar andere energieadviesbureaus ophouden met besparen, daar begint e4Pro pas.





http://www.e4pro.nl