Essent

essent

Essent winnaar âBeste Traineeship 2010â

Essent heeft de Award voor het Beste Traineeship 2010 gewonnen. âHet traineeship van Essent is een uitgedacht concept, met zeer intensieve begeleiding. Het is echt een blijvertje. Ze doen dit al 14 jaar en ze verbeteren elk jaar weerâ, aldus de jury.

âWe zijn trots op deze titel. Het Management Traineeship heeft een grote bekendheid opgebouwd en kent een zeer professioneel opleidingsprogramma met internationale mogelijkhedenâ, zegt Olivier Steenaert, manager Resource Center van Essent.

Traineeprogramma

Management trainees werken gedurende twee jaar binnen verschillende business units van Essent aan drie veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Zij krijgen direct veel verantwoordelijkheid en kiezen zelf de projecten die passen bij hun ambities en persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan het traineeship leren Essent snel en goed kennen en doen bovendien een rijke ervaring op die volop inzicht geeft in hun talenten, interesses en vaardigheden.

De Award

De Award voor Het Beste Traineeship wordt elk jaar uitgereikt op het Careerevent, waar hoogopgeleide studenten, starters en professionals zich oriënteren op de arbeidsmarkt en kennismaken met nationale en internationale werkgevers. Tijdens de voorronde eerder dit jaar was Essent al winnaar in de categorie âBeste Management Traineeshipâ. Op het Careerevent moesten alle zes categoriewinnaars tijdens een pitch de deskundige vakjury overtuigen waarom hun organisatie in aanmerking kwam voor de overall prijs.