Politie Zeeland


---

1952-2010 Man aangehouden voor inbraken in vakantiewoningen
Door de politie is een 22-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden voor inbraken in vakantiewoningen in Breskens.

Hij bekende twee inbraken in vakantiewoningen en een insluiping in een woning, allen in Breskens. Daarbij zijn diverse goederen weggenomen waaronder een laptop en een televisie.

De politie kwam de man op het spoor toen hij op 25 oktober jl. werd aangehouden voor de diefstal van een pak koffie uit de keuken van een camping in Breskens. Tijdens het eerste verhoor bekende hij dat hij op de dezelfde camping een televisie had weggenomen en ook een fiets had gestolen. Uit verder onderzoek bleek hij dus ook verantwoordelijk te zijn voor de inbraken in de vakantiewoningen.

De 22-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1953-2010 Taxibusje rijdt tegen boom, Gapinge
Woensdag omstreeks 08/00 uur is op de Gapingseweg een taxibusje tegen een boom gereden. Bij het eenzijdige ongeval raakte niemand gewond.
Het taxibusje werd bestuurd door een 47-jarige vrouw uit de gemeente Veere. Bij haar in het busje zat één passagier, een meisje (leeftijd onbekend).

Ter hoogte van camping Olmenveld verloor de bestuurster, vermoedelijk door modder op de weg, de macht over het stuur en reed vervolgens tegen een boom. Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft beide inzittenden onderzocht maar er bleek geen sprake te zijn van letsel. Het meisje is door een ander taxibusje naar school gebracht.Het busje raakte beschadigd en is weggesleept.