Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 03-11-2010

Politie arresteert Waalwijker wegens bedreiging met mes

WAALWIJK: De politie heeft dinsdagavond rond 20.00 uur een 18-jarige man uit Waalwijk aangehouden wegens bedreiging. Hij zou kort daarvoor een 15-jarig meisje met een mes hebben bedreigd bij de skatebaan aan de Tweede Zeine. Gealarmeerde agenten troffen inderdaad een mes aan bij de jongen; hij is meegenomen naar het bureau. Hij ontkent de bedreiging. De aanleiding voor het incident is niet helemaal duidelijk, er zou een conflict zijn in de groep jongeren.

Dongenaar (36) rijdt zonder rijbewijs en geeft valse naam op

GILZE: Een 36-jarige Dongenaar is woensdagmorgen rond 02.15 uur aangehouden op een parkeerplaats aan de A58. Bij een controle bleek dat hij een rijontzegging had. Ook was zijn auto in zeer slechte technische staat. Bovendien had de man bij een controle eerder op de avond in Tilburg de naam van zijn broer opgegeven toen agenten zijn gegevens vroegen. De auto is in beslag genomen, tegen de Dongenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Audi gestolen bij woninginbraak in Sleeuwijk

SLEEUWIJK: Bij een inbraak in een woning aan het Egelantierpad is in de nacht van dinsdag op woensdag een Audi A4 (kenteken 76HJP5) gestolen. De inbrekers kwamen de woning binnen door een gaatje te boren in een kozijn en vervolgens met een haakje het raam te openen. Vervolgens werden de autosleutels en portemonnees gestolen. De antracietkleurige Audi staat inmiddels internationaal gesignaleerd. De politie is een onderzoek gestart.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-11-2010 13:48 | © Regio Midden en West Brabant |