Politie Gelderland-Zuid

Zes tips na uitzendingen

Beuningen, 03-11-2010 o Naar aanleiding van de uitzendingen Opsporing Verzocht en Hart van Nederland over de overval in Beuningen op 5 juni zijn zes tips tot nu toe binnengekomen.

Zaterdag 5 juni om 03:50 uur werd een 22-jarige vrouw aan de Kapershof in Beuningen gewekt door een overvaller. Hij wilde geld zien en liet haar dat in huis aanwijzen. Na forensisch onderzoek trof de politie afdrukken van drie verschillende schoenen en gaat daarom uit van (minstens) drie daders. Zij gingen er onder andere vandoor met geld, sieraden en een videocamera.

Buit
De overvallers hebben de woning verlaten via de Kapershof en Hogewaldstraat in Beuningen. Langs deze vluchtroute vond de politie enkele gestolen spullen terug. Ook vond de politie daar een capuchon die mogelijk van een dader is. Het kan ook zijn dat de overvaller die de vrouw wekte, die de capuchon voor zn gezicht had gebonden. In de uitzending van Opsporing Verzocht werd een buddy ring getoond, die nog zoek is. De capuchon en de buddy ring zijn te zien via de website van Opsporing Verzocht.

DNA
De overvallers hebben DNA achtergelaten op een flesje sinas. Dit wordt door het NFI onderzocht op DNA-sporen. Het speciale overvallenteam van de politie hoopt daar spoedig uitsluitsel over te ontvangen.

Tips
De zes binnengekomen tips worden door het overvallenteam van de politie op dit moment onderzocht.

Eerdere berichten
- Inbrekers doorzoeken hele huis
- Overval in Opsporing Verzocht
(13)

Laatst gewijzigd 03-11-2010 14:09 | © Regio Gelderland-Zuid |