Gemeente Den Haag

Danzig wint prestigieuze Nightlife Award 2010!

Gepubliceerd: 03 november 2010 Laatste wijziging: 03 november 2010

Op dinsdagavond 2 november werden de Nightlife Awards voor de zevende keer uitgereikt. Dit jaar viel Den Haag in de prijzen. Want hoewel de vakjury constateert dat Den Haag een `moeilijke uitgaansstad' is, blijkt het Haagse Danzig het beste danscafé van Nederland te zijn.

De vakjury bestond onder meer uit DJ Jean en Remco Glas van Koninklijke Horeca Nederland. Danzig dankt het succes onder andere aan een sterk marketing- en promotiebeleid. Hierbij is veel gebruik gemaakt van social media.

Eigenaar Pieter van der Zeeuw is trots, maar vooral blij met de prijs en het lovende juryrapport. Van der Zeeuw zegt dat ze al jaren roepen dat ze het gezelligste danscafé van Den Haag zijn. Maar ze zijn blijkbaar nog te bescheiden geweest. De award bevestigt eindelijk dat ze goed bezig zijn.

Gezelligheid als wapen

Van der Zeeuw denkt dat gezelligheid het belangrijkste wapen is. Hij zegt dat je kunt twitteren tot je een ons weegt, maar dat je daar de zaak niet mee vol krijgt. Daar zijn de bezoekers het blijkbaar helemaal mee eens, want de Nightlife Award is ook een populariteitsprijs. Aankomend weekend wordt de winst uitgebreid in Danzig gevierd. Iedereen is welkom.