Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Belgische première 'Kortjakje' in de Warande

'Kortjakje' (5+) van theatergroep Max ging in Nederland in première en werd laaiend onthaald door de pers. Op woensdag 3 november om 16 uur gaat deze top-musical in Belgische première in de Warande. Zeven acteurs nemen je mee in een indrukwekkend 3-D prentenboek met live animaties en aanstekelijke Nederlandse volksliedjes.

Op een dag houdt de zon op met schijnen. Dat is niet naar de zin van Kortjakje, die meteen op zoek gaat naar de zon en zo van het ene avontuur in het andere terechtkomt. Onderweg ontmoet je Blauwbaard, het mannetje in de maan, de verschrikkelijke ijskoningin en tal van grappige en geheimzinnige sprookjesfiguren.

Een greep uit de persreacties:

"Met een explosie aan theatrale vondsten is de voorstelling een ode aan de fantasie." (Trouw) "Fantastisch vormgegeven" (Volkskrant)
"Schitterend kijkspel" (Noordhollands Dagblad)
"Een visueel spektakel, waarmee Max. weer toont een van onze belangrijkste jeugdgezelschappen te zijn." (Parool) woensdag 3 november om 16 uur in de schouwburg
>> meer info: http://www.warande.be/activiteit/theatergroep-max-nl

Nog tijdens herfstvakantie: première van 'Sneeuw'

Op zaterdag 6 november om 14 uur verwent het Antwerpse gezelschap Sprookjes en zo de jongste bezoekers met de première van 'Sneeuw!' (1-3 jaar). 'Sneeuw!' is een fabelachtige interactieve voorstelling die de sfeer ademt van het verre Noorden, stil en sprookjesachtig. Met weinig woorden, sterke beelden vol muziek en kleuren voert 'Sneeuw!' je mee langs klassieke en verrassende sprookjesplekken.

Hou je ook zo van het dwarrelen van de sneeuwvlokken, een warme haard en een gezellig verhaal? Zet dan gauw je muts op, trek je sjaal en wanten aan en kom er lekker bij om samen op avontuur te gaan.

zaterdag 6 november en zondag 7 november, telkens om 11, 14 en 16 uur in de Kuub >> meer info: http://www.warande.be/activiteit/sprookjes-en-zo

Wil je één van deze premières bijwonen? Dan bieden wij je graag 1 of 2 vrijkaartjes aan. Reserveren kan via eenvoudige reply, met vermelding van de voorstelling en het gewenst aantal personen. Wil je een andere voorstelling van 'Sneeuw!' bijwonen, dan kan je best even contact opnemen. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!




Ingezonden persbericht