Ingezonden persbericht


Persbericht

Novell Benelux op Tooling Event 2010

Utrecht, 22 oktober 2010 - Novell Benelux is als Gold sponsor aanwezig op het Tooling Event 2010, dat plaatsvindt op woensdag 3 en donderdag 4 november a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. De stand van Novell is te vinden in hal 1, standnummer F028. Het thema van het Tooling Event is 'Optimise IT: haal meer uit Beheer' en het programma is opgesplitst in twee focusgebieden: Tools & Technieken en IT & Business. Bezoekers kunnen tijdens het Tooling Event o.a. meer te weten komen over Novell ZENworks, dat klanten helpt bij de migratie naar Microsoft Windows 7. In de nieuwe versie van ZENworks 11, die later dit jaar beschikbaar komt, is de beveiliging van desktops/notebooks geïntegreerd met systeembeheer in één console. Deze oplossing komt tegemoet aan de samenvallende behoeften van klanten op het gebied van IT-operaties en beveiliging.

Presentaties
Sander Visser, Systems Management Specialist, Novell Benelux, verzorgt op beide beursdagen een presentatie met als onderwerp: 'Beheer uw traditionele desktop en VDI omgeving; en bereid u voor op Windows 7'.

Woensdag 3 november: Zaal 2 om 15.20 uur
Donderdag 4 november: Zaal 3 om 10.20 uur

Alle bezoekers van het Tooling Event hebben ook gratis toegang tot de beurs en het programma van Storage Expo en InfoSecurity.nl. Meer informatie en aanvragen van toegangsbewijzen op www.toolingevent.nl.

Over Novell
Novell (Nasdaq: NOVL) is toonaangevend in Intelligent Workload Management en helpt organisaties op een veilige manier IT-diensten te leveren en te beheren in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Dankzij onze oplossingen voor toegang- en identiteitbeheer, systeembeheer, samenwerking en IT-platforms gebaseerd op Linux (open source), kunnen onze klanten de IT-kosten, -complexiteit en -risico's terugdringen. Met de infrastructuursoftware en een volledig ecosysteem van samenwerkingsverbanden integreert Novell gemengde IT-omgevingen en stelt daardoor mensen en middelen in staat om als één te werken. Zie voor meer informatie: www.novell.com.

###